Erkend leerbedrijf SBB

Een erkend leerbedrijf laat zien dat het de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar ons gekeken wordt en geldt voor de branche als bewijs voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

VEB gecertifieerd

Ieder VEB Erkend Beveiligingsbedrijf kenmerkt zich door kwaliteit en voldoet aan de eisen die de VEB stelt. Ook beschikt dit bedrijf conform de Wet PBR (Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus) over alle vereiste vakdiploma’s. De VEB stelt zich als doel haar leden zowel installatietechnisch als administratief op alle gebieden te ondersteunen. Verder bewaakt de VEB de kwaliteit van haar leden door jaarlijkse kwaliteitscontroles en inspecties in te plannen. De betrouwbaarheid van VEB Erkende Bedrijven staat onomstotelijk vast en blijkt altijd uit een door de politie verstrekte Verklaring van Betrouwbaarheid.

VCA & BHV gecertificeerd

Dolman Techniek heeft aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan, daarom zijn al onze medewerkers het bezit van een BHV en een VCA certificaat.