Een goede beveiligingsinstallatie is tegenwoordig haast onmisbaar, want inbraak komt maar al te vaak voor. Het beveiligen van uw eigendommen is één van onze specialiteiten. Dolman Techniek adviseert, ontwerpt en installeert complete inbraakbeveiligingssystemen voor woningen, winkels en bedrijfspanden.

Onze diensten

De beveiligingsoplossingen die wij leveren zijn veelomvattend van inbraaksignalering en toegangscontrole tot camerasystemen en technische alarmering. Iedere beveiligingsinstallatie is voor ons maatwerk, omdat ieder pand uniek is en wij rekening houden met uw specifieke wensen.

Meldkamer

Onze elektronische beveiligingssystemen kunnen worden aangesloten op een landelijke particuliere alarmcentrale (PAC). Als er in uw pand iets voorvalt, dan wordt dit doorgegeven aan de PAC, die binnen enkele ogenblikken de juiste contactpersoon of politie waarschuwt.

VEB-gecertificeerd

Speciaal voor de gebruikers heeft de beveiligingsbranche een eenduidige certificering van beveiligingssystemen opgezet: Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dolman Techniek is een gecertificeerd VEB-installateur, een garantie voor kwaliteit.