Laadstations voor elektrische auto’s

Een elektrisch voertuig neemt gedurende een langere tijd vol vermogen stroomt af. Met een standaard stopcontact en/of verlengsnoer is er risico op oververhitting en kans op brandgevaar. Dolman Techniek levert hiervoor diverse soorten laadstations.

Zonnepanelen

Wilt u minder betalen aan uw energieleverancier en tegelijkertijd duurzaam stroom opwekken? Kies dan voor zonnepanelen van Dolman Techniek. Wij leveren de beste zonnepanelen en u profiteert van lagere energiekosten. Zonnepanelen zijn de beste manier voor het duurzaam opwekken van stroom, dus zeer milieuvriendelijk. Perfect voor een duurzame toekomst.

Verlichting

Goede verlichting is van groot belang. Denk bijvoorbeeld maar aan werkplekverlichting. Uw medewerkers hebben voldoende licht van een goede kwaliteit nodig om prettig en productief te werken. Of denk aan accentverlichting in een showroom, winkel of woning. Die is essentieel om producten goed tot hun recht te laten komen of een prettige sfeer te creëren. Afhankelijk van de situatie geven wij u (in samenspraak met onze verlichtingsadviseurs van fabrikanten) een passend advies op maat.

Bij dit advies houden wij uiteraard rekening met energiebesparende armaturen en lichtbronnen!